De lekkerste lunch

Vers gebakken broodjes, knapperige salades of een heerlijke kip-saté - u vindt het bij Hollandse Heerlijkheid!

Vrijdagavond koopavond

Geen zin of geen tijd om te koken? Kom bij ons genieten van onze heerlijke koopavond menu's!

Iets vieren

Catering, ruimte én gezelligheid - wij hebben de perfecte locatie voor uw bijeenkomst!

High Tea

Geniet bij ons van geurige thee of koffie met muffins, brownies, sandwiches en nog veel meer lekkers!

Lunch

De lunchkaart van Hollandse Heerlijkheid

Onze kaart is uitgebreid en verrassend. Alle broodjes, maaltijdsalades, soepen en gebak komen uit eigen keuken. Elke dag brengen plaatselijke leveranciers hun verse producten.
Ook vindt u naast onze lunchkaart een gevarieerde drankenkaart. We serveren versgemalen koffie, 12 soorten thee, chocolademelk, diverse frisdranken, smoothies, bieren en wijnen.
Ons ijs
Bij Hollandse Heerlijkheid zijn we gek op ijs. We hebben het dan ook in vele soorten en maten. We hebben verpakt ijs, vers softijs en niet te vergeten het orginele Capri-ijs. Kom ook eens een ijsje eten!
Vrijdagavond
Hollandse heerlijkheid introduceerde op vrijdagavond de ondernemersmaaltijd. De andere gasten schoven al snel ‘mee aan tafel’. Nu  verandert Hollandse Heerlijkheid  elke vrijdag in een gezellig restaurant, wij zijn dan tot 21.00 uur geopend. Naast een wisselend weekmenu is er een kleine avondkaart. Bent u benieuwd wat het menu voor aankomende vrijdag is, kijk dan bij de acties!
Kinderen welkom!
Bij Hollandse Heerlijkheid verwennen we ook graag de kleinste gasten.We serveren voor hen uiteraard poffertjes, pannenkoeken en frietjes en tussendoor kunnen ze lekker spelen op ons speeleiland.
Onze belofte aan de kinderen: Eet jij je bord helemaal leeg…..dan krijg jij van ons een leuke verrassing!